Advies

Advies

Kimano geeft bedrijfsadvies

Wie is de objectieve gesprekspartner voor tankstationhouders? Is dat de accountant die een puur financiële benadering heeft? Of is het de accountmanager van de oliemaatschappij? Beiden kijken met een gekleurde bril naar uw bedrijfsactiviteiten. U heeft een onafhankelijke én meedenkende gesprekspartner nodig die op de hoogte is van de bedrijfsvoering binnen uw branche.

Onze kennis en kunde garanderen een objectieve kijk op al uw bedrijfsprocessen. Ons doel is de verbetering van de bedrijfsvoering op administratief- en automatiseringsniveau. We zijn van mening dat de marges verbeterd kunnen worden door een efficiëntere bedrijfsvoering.

Onze adviseur is Rien van Eldijk. Zijn jarenlange ervaring in de branche en de puur intense ondernemersgeest staan borg voor een zinvol gesprek over aanpak en uitvoering van uw bedrijfsactiviteiten.

Kimano kan u ook van dienst zijn bij diverse andere zaken zoals bij het verkopen of verhuren van uw bedrijf en het aankopen of huren van een bedrijf. We bieden tevens ondersteuning bij het opstellen van een financieel plan of ondernemersplan.

Al uw zakelijke wensen en vragen of problemen kunt u aan ons voorleggen. Wij zijn graag uw gesprekspartner en denken intensief met u mee.

Bij Kimano bent u in goede handen!

Wilt u ook een objectieve kijk op uw bedrijfsprocessen?